Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Благодійний бал на допомогу бійцям пораненим в АТО

Добавлено: 13.06.2017 Переглянуто: 1253


Благодійний бал – це вже добра традиція не лише Національного медичного університету імені О.О. Богомольця, а й Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Перший і Другий благодійний бали привернули увагу студентів різних столичних вишів, а також курсантів ВІТІ, які приймали активну участь в організації та проведенні цього казкового та так потрібного пораненим бійцям дійства.

10 червня 2017 року відбувся черговий, вже Третій благодійний бал Національного медичного університету, у якому за традицією прийняли участь курсанти першого та четвертого курсів факультету «Телекомунікаційних систем». Цьому незабутньому заходу передували місяці тренувань, які дали свої плоди вже на самому балу: курсанти першого курсу, які цього року приймали участь вперше, на відкритті Третього благодійного балу НМУ виконали чарівний полонез, а всі охочі, в тому числі і курсанти нашого факультету, в основній частині казкового дійства виконали традиційний Віденський вальс, запальний рок-н-рол, запальну польку, драйвову французьку кадриль та гаряче аргентинське танго.

Цьогорічний бал подарував усім його учасникам незабутні враження, море позитивних емоцій та можливість долучитися до шляхетної справи благодійництва.

Бал, у першу чергу, був спрямований на вирішення проблем лікування військовослужбовців, що постраждали в зоні проведення бойових дій, і всі зібрані кошти будуть направлені на закупівлю медичного обладнання для лікування та реабілітації наших бійців поранених в АТО.

Сподіваємось, що наш славетний інститут і надалі буде приймати участь у вже традиційному благодійному балу і долучатися до великих справ, від яких залежить подальша доля не лише конкретної людини, але й нашої рідної неньки України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх