Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ та вихованці Міжнародного благодійного фонду «Родинний клуб “Матуся”» відвідали фабрику ялинкових прикрас

Добавлено: 04.01.2022 Переглянуто: 418


4 січня, напередодні Різдва, в рамках проєкту “Army with children” курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та вихованці Міжнародного благодійного фонду «Родинний клуб “Матуся”» відвідали Клавдіївську фабрику ялинкових прикрас.

Одна з найстаріших фабрик ялинкових прикрас України – кузня справжньої зимової казки. Тут відвідувачі мали змогу відвідати екскурсію історією фабрики та виготовлення ялинкових прикрас, які проводив чарівний ельф; побувати в кабінеті Чарівника; подивитись на роботу майстрів, які виготовляють та розписують іграшки вручну; побувати в музеї найкоштовніших та найяскравіших іграшок та розписати вручну ялинкові прикраси на майстер-класі.

- Вражаюча атмосфера тут панує для усіх: і для дорослих, і для малечі. Ми поринули у новорічно-різдвяне диво. Найбільше мені сподобався майстер-клас з розпису прикрас, на якому ми допомагали малечі – нашим підопічним створити неймовірну красу – рукотворну іграшку, - ділиться емоціями від поїздки курсант факультету телекомунікаційних систем сержант Олексій Заруба.

Наприкінці заходу керівництво фабрики подарували гостям на згадку неймовірні ялинкові прикраси. У свою чергу, заступник начальника інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Олег Петровський подякував організаторам, привітав їх з прийдешніми святами та побажав колективу фабрики процвітання та наснаги.

Керівництво Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут дякує колективу Клавдіївської фабрики ялинкових прикрас за проведений захід, чудову нагоду поринути в Різдвяне диво та подарунки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх