Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти - випускники ВІТІ завітали з ознайомчим візитом до ДПСУ

Добавлено: 28.12.2021 Переглянуто: 535


22-23 грудня 2021 року з курсанти-випускники Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітали з ознайомчим візитом до об’єктів зв’язку та інформатизації АДПСУ та ГЦЗА та ЗІ.

Під час зустрічі майбутні військовослужбовці ДПСУ мали змогу ознайомитись із майбутнім місцем служби, попрацювати з новітніми засобами забезпечення зв’язку, вивчити структуру та елементи повсякденної діяльності ДПСУ.

Заходи такого роду є дуже корисними для майбутніх офіцерів, адже практична складова підготовки військовослужбовців - запорука успіху у вихованні висококваліфікованих фахівців.

Курсантам було продемонстровано два центри обробки даних, структуру та елементи системи зв’язку та автоматизації ДПСУ, систему моніторингу інформаційної інфраструктури, можливості інформаційної системи «ГАРТ», систему IP-телефонії, рухомі засоби зв’язку, підходи ДПСУ до побудови інформаційної інфраструктури мережі та кібербезпеки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх