Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Чергові здобутки ВІТІ в галузі кібербезпеки: перемога у фіналі двомісячного курсу-тренінгу "Управління вразливостями"

Добавлено: 22.12.2021 Переглянуто: 539


Завершенням, продуктивного в галузі кібербезпеки для Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, року став масштабний захід - фінал другого етапу проведення Національним координаційним центром з кібербезпеки при СНБОУ двомісячного курсу-тренінгу "Управління вразливостями" за фінансовою підтримкою міжнародної організації CRDF GLOBAL та Державного департаменту США.

Навчання проходили в період з 3 листопада по 20 грудня 2021 року. Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на курсах представляли: начальник кафедри Кібербезпеки доктор технічних наук старший науковий співробітник полковник Владислав Чевардін, викладач кафедри Кібербезпеки» Олександр Марчук та ад’юнкт Іван Лаврик.

Під час навчання офіцери набули практичного досвіду з пошуку вразливостей в різноманітних додатках у віртуальному середовищі, рішення складних завдань з тестування програмних засобів на проникнення отримали сертифікати щодо завершення навчання.

- Даний курс став вершиною набуття спроможностей офіцерами кафедри Кібербезпеки, тому що курс складався на 75% з практики, що є найбільш корисним для фахівців з кібербезпеки, - коментує начальник кафедри Кібербезпеки полковник Владислав Чевардін.

За результатами фінального CTF-змагання Олександр Марчук та Іван Лаврик посіли перше та третє місця відповідно та отримали річні білети на можливість брати участь в тренінгах, змаганнях та інших заходах Інтернет спільноти "HackTheBox".

На фінальному врученні сертифікатів представників ВІТІ привітав заступник начальника інституту з наукової роботи кандидат технічних наук, доцент полковник Григорій Радзівілов та побажав натхнення та творчого розвитку молодим офіцерам.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх