Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсантській стіл з українським акцентом

Добавлено: 06.06.2017 Переглянуто: 1019


Чи не від самого початку створення Українського війська навколо проблеми організації харчування військовиків виникали різні думки. Стара система, започаткована ще за радянської армії, своє віджила. Її поступово замінив невідомий раніше аутсорсинг. Цей крок дозволив армійському столу наблизитися до передових стандартів.

Адже коли йдеться про харчування курсантів нашого інституту під час перебування на практичних заняттях на фондах навчально-матеріальної бази батальйону забезпечення навчального процесу інституту, який дислокується у смт. Семиполки, всіляко хочеться подякувати в першу чергу командуванню ОПГВЗ та їх службі тилу й працівникам їдальні за якісне харчування особового складу, намагання створити затишок у стилі українського оселі у залах під час прийому їжі, зокрема сервірування та меню курсантського столу.

Також, під час прийому дуже смачної їжі, курсанти мають можливість послухати музику та переглянути цікавий сюжет по ТВ плазмі. Це по сучасному, по Українські!

Увага! На початку нинішнього року Міністр оборони України Степан Полторак підписав Концепцію реформування системи продовольчого забезпечення Збройних Сил України до 2020-го. Згідно з документом цьогоріч на нову систему організації харчування перейдуть ще понад два десятки військових частин та установ в т.ч. і ВІТІ.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх