Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ започаткували проєкт "Вірте в ЗСУ"

Добавлено: 30.11.2021 Переглянуто: 742


29 листопада курсанти факультету телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, під керівництвом заступника начальника факультету відвідали 94 спеціалізовану школу "Еллада". Військовослужбовці зустрілися з учнями 2, 5 та 8 класів.

Курсанти започаткували проєкт "Вірте в ЗСУ", приурочений до 30-ї річниці Збройних Сил України. Метою проєкту є розповсюдження популяризації ЗСУ, для того, щоб молодь знала та поважала тих, хто захищає Батьківщину та мирне небо всього населення.

Учні із задоволенням поспілкувалися з курсантами Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, які в свою чергу розповіли їм про важливість військової справи. Діти на своєму прикладі приміряли засоби індивідуального захисту, які військові носять 24 години на добу.

Для мене велика честь бути тут перед вами, і від імені всіх військових розповідати дітям про героїз наших Збройних Сил України. Вірте у своїх військових, довіряйте їм, для нас це дуже важливо, зазначив у промові підполковник Антон Ланко

Щиро дякуємо керівництву спеціалізованої школи #94 «ЕЛЛАДА» за підтримку та співпрацю.

РАЗОМ МИ СИЛА.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх