Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Заходи морально-психологічного забезпечення практичного виконання навчально-бойових завдань курсантами ВІТІ

Добавлено: 29.05.2017 Переглянуто: 1255


У неділю, 28 травня 2017 року, офіцерами факультетів та відділу МПЗ було здійснено заходи морально-психологічного забезпечення з курсантами третіх курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизції, які знаходяться на практичному виконанні навчально-бойових завдань на фондах навчально-матеріальної бази батальйону забезпечення навчального процесу інституту, який дислокується у смт. Семиполки.

Були заплановані та проведені наступні заходи: командирське інформування, під час якого було доведено до особового складу особливості та наслідки притягнення до адміністративної та кримінальної відповідальності військовослужбовців за вчинення правопорушень, пов’язаних з самовільним залишенням військової частини або дезертирством, та невідворотності покарання за їх скоєння.

Після цього проведено годину культурно-освітньої роботи та показано відео лекторій на тему: «Край в якому ти служиш, історія Семиполок».

Наостанок начальником кафедри «Фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки та спорту» було організовано та проведено змагання з міні-футболу між факультетами телекомунікаційних систем, інформаційних технологій та бойового застосування систем управління та зв’язку. За результатами змагання перше місце виборола команда факультету телекомунікаційних систем, друге - команда факультету бойового застосування систем управління та зв’язку, третє - команда факультету інформаційних технологій. Учасники змагань були нагородженні почесними грамотами та солодкими призами.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх