Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Представники ВІТІ взяли участь в онлайн науково-практичній конференції Національного університету оборони імені І.Черняховського

Добавлено: 24.11.2021 Переглянуто: 395


24 листопада на базі Національного університету оборони імені Івана Черняховського було проведено онлайн науково-практичну конференцію, до якої долучились представники Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Онлайн конференцію було присвячено питанням дистанційного навчання за участі національних та міжнародних учасників, та спікерів. Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут представляли заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко та начальник кафедри Кібербезпеки полковник Владислав Чевардін.

Відеодоповідь офіцерів мала назву "Базові знання з кібербезпеки для підвищення кіберзахищенності в ІТС ЗС України". Відеодовідь здійснив полковник Владислав Чевардін. Доповідь було записано завчасно та розміщено на платформі конференції.



В свою чергу, полковник Олексій Сілко здійснив онлайн-доповідь на одній з секцій конференції. Під час доповіді офіцер звернув особливу увагу на особливості технічної реалізації питань реєстрації великої кількості користувачів, особливості формування сертифікатів про проходження курсу, а також захист ресурсу від несанкціонованого доступу.


Веб-сайт IV міжнародної науково-практичної конференції “Проблеми впровадження дистанційного навчання в освітньому процесі вищих військових навчальних закладів та можливі шляхи їх вирішення”

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх