Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Офіцери та курсанти ВІТІ поспілкувалися з ліцеїстами онлайн

Добавлено: 24.11.2021 Переглянуто: 383


23 листопада відбулася онлайн-зустріч для ліцеїстів Запорозького обласного ліцею-інтернату з посиленою військово-фізичною підготовкою «Захисник» на базі платформи "Zoom".

24 листопада відбулася онлайн-зустріч для ліцеїстів Ізмаїльського військово-морського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою на базі платформи "Google meet"

До заходу доєдналися офіцери та курсанти факультету телекомунікаційних систем Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

Курсанти поділились враженнями щодо навчання в інституті, дали поради для вступу до ВІТІ, а також відповіли на всі питання, порушені ліцеїстами.

Підполковник Антон Ланко ознайомив гостей онлайн-зустрічей з правилами прийому до Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та розповів майбутнім абітурієнтам про специфіку навчання.

Дякуємо керівництву ліцеїв за співпрацю!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх