Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Керівництво факультетів привітали сержантів з їхнім професійним святом

Добавлено: 18.11.2021 Переглянуто: 500


18 листопада відзначається День сержанта Збройних Сил України. Це свято визначає особливу роль сержантського складу в створенні сучасного боєздатного українського війська.

З нагоди професійного свята керівництво факультету телекомунікаційних систем та факультету бойового застосування систем управління та зв’язку привітали сержантський склад з їхнім професійним святом.

Під час урочистого шикування, кращих сержантів було нагороджено грамотами і подяками від начальника інституту та пам’ятними сувенірами від керівництва факультетів.

Довідково: Вшановуючи відданість, відповідальність та професіоналізм сержантів Збройних Сил України, їх мужність та героїзм у боротьбі за свободу, незалежність і територіальну цілісність України, з метою примноження військових традицій сержантського складу ЗСУ, Указом № 153/2019 від 19 квітня 2019 року Президент України установив День сержанта Збройних Сил України. Він відзначається щороку 18 листопада.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх