Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Щорічний обласний військово-патріотичний проект «Жіночий батальйон»

Добавлено: 25.05.2017 Переглянуто: 1211


20-21 травня 2017 року Управлінням у справах сім’ї , молоді та спорту облдержадміністрації м. Полтави проводився щорічний обласний військово-патріотичний проект «Жіночий батальйон». Захід проходив на базі ПОДОЦ «Маяк» в с. Головач, Полтавського району. Програма військово-патріотичного проекту включала: ознайомлення з тактикою розвідувально-диверсійних груп, мінну безпеку та допомогу пораненому в умовах наближених до бойових. Військовослужбовці Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації взяли участь у проекті. До складу команди увійшли курсанти: Хлистуненко Я.Д., Скоряк І.В., Роспірко Н.О., Ніколаєнко Ю.Ю.

Після закінчення заходу команда коледжу отримала подяку за організацію проведення Обласного військово-патріотичного проекту – «Жіночий батальйон».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх