Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

День НАТО у ВІТІ

Добавлено: 09.11.2021 Переглянуто: 674


9 листопада у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся День НАТО із залученням делегації Північно-атлантичного Альянсу.

До навчального закладу завітала делегація під керівництвом контр-адмірала Збройних Сил Туреччини Бюлента Турана. Делегацієї Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут головував начальник інституту генерал-майор Віктор Остапчук.

Метою заходу стало інформування курсантів та науково-педагогічних працівників щодо поточного стану співробітництва України та НАТО та перспектив трансформації Альянсу в сучасному безпековому середовищі.

Делегати відвідали екскурсію інститутом, познайомили українських військових фахівців з пріоритетами та сучасними тенденціями розвитку діяльності НАТО, провели круглий стіл з викладачами Військового інституту.

Також, протягом дня у декількох синдикатах із закордонними партнерами було проведено ряд лекцій з курсантами інституту. Під час лекцій закордонні фахівці та фахівчині підняли такі нагальні теми:,/p>

-"Військове співробітництво НАТО-Україна";

-"Взаємовідносини офіцерів із сержантським складом";

-"Гендерна інтеграція»;

-" Кібердомен".

Варто зазначити, що у цей день курсанти мали змогу віч-на-віч поспілкуватися з представниками делегації під час обіду та в перервах, що свідчить про високий рівень знань курсантами іноземної мови. Під час презетації кафедр курсанти виступали перекладачами для делегатів.

Під час заходу курсанти та офіцери здобули неоціненний досвід та якісну розмовну практику, які в подальшому допоможуть вільно користуватися іноземною мовою.


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх