Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Зв’язківці коледжу підвищують навички з володіння стрілецькою зброєю

Добавлено: 24.05.2017 Переглянуто: 1272


25 травня 2017 року на базі 179-го об'єднаного навчально-тренувального центру військ зв’язку в місті Полтава проведено контрольні заняття з вогневої підготовки з постійним складом та курсантами Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації. Головною метою якого було набуття особовим складом коледжу навичок з володіння стрілецькою зброєю та підвищення вогневої виучки. В цілому практичні заняття зі стрільб проходять із врахуванням досвіду проведення антитерористичної операції на сході України і дають змогу майбутнім фахівцям зв’язку, закріплювати отримані теоретичні знання та відпрацювати навички до автоматизму, що є найважливіших факторів у досягненні перемоги над противником .

Під час цих занять курсанти військового коледжу також удосконалили вогневу й методичну майстерність та в черговий раз підтвердили свій високий рівень у володінні стрілецькою зброєю.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх