Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

В військах зв’язку – Морзе не забуте

Добавлено: 23.05.2017 Переглянуто: 849


20 травня 2017 року збірна команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації з радіоспорту, на чолі капітана команди курсанта 131 навчальної групи старшого солдата Шпорталюк Н. Л., прийняла участь у відкритих змаганнях по радіоспорту на кубок Київського обласного авіаційного центру (ПрАТ “АС”) за адресою: Київська область, смт. Бородянка.

До відкритих змагань по радіоспорту залучався особовий склад курсантів факультетів Бойового застосування систем управління та зв’язку і телекомунікаційних систем

За результатами відкритих змагань з радіоспорту особовий склад факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку, як завжди, продемонстрував злагоджену командну роботу та сержанти Кравцов К.Ю., Нагуляк М.В. (351 навчальна група) зайняли в особистій першості 1 та 2 місце відповідно.

У командному заліку збірна команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації зайняла перше місце та отримала кубок Київського обласного авіаційного центру.

Високі показники під час практичного виконання зазначених заходів з радіоспорту були досягнуті завдяки тренера команди, працівника ЗСУ Суханевича В.М.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх