Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету телекомунікаційних систем ВІТІ у день пам'яті та примирення прийняли участь в урочистостях у Дніпровському районі міста Києва

Добавлено: 18.05.2017 Переглянуто: 999


У День пам’яті та примирення в Україні вшановують пам’ять всіх жертв Другої світової війни 1939-1945 років. Заходи проходять під гаслом «Пам’ятаємо. Ніколи знову».

Цього дня керівництво Дніпровської районної держадміністрації разом із представниками ветеранських організацій, воїнами АТО, депутатами Київради від Дніпровського району, представниками громадськості вшанували пам’ять про загиблих воїнів та мирних жителів України.

Не залишились осторонь цього заходу і військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Під час урочистого ритуалу квіти поклали до пам’ятних знаків та місць, які розташовані у Парку культури та відпочинку "Перемога" (бульв. Перова, 2) - кургану «Безсмертя», пам’ятників «Жінці у Другій світовій війні» та «Матері-вдові». В урочистому шикуванні та марші взяли участь курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Особовий склад Військового інституту висловлює щиру подяку керівництву Дніпровської районної у місті Києві Державної адміністрації за можливість прийняти участь у заході військово-патріотичного виховання!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх