Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Незламний дух Покрови…

Добавлено: 14.10.2021 Переглянуто: 389


13 жовтня на кафедрі військово-гуманітарних дисциплін урочисто відкрито фотовиставку «Незламні» Оксани Слонської. Не випадково саме на свято Покрова військовослужбовці та курсанти змогли побачити, відчути, поспілкуватися з «Незламними», бо саме цей проєкт розповідає про мужній і сильний характер українських жінок, які втратили на війні найдорожче синів та чоловіків, проте, не опустили руки, не зламалися, а продовжили жити заради них, заради пам'яті про найрідніших.

Ми сильні у протистоянні ворогові, бо одні захищають на передовій, віддають життя, а інші допомагають в тилу і ця боротьба пліч-о-пліч робить нас не переможними.

Допоки точиться війна, національне вбрання, яке ми бачимо на світлинах вимушено поєднується з військовим одностроєм. Його одягнули наші загиблі Герої, його одягають замість вечірніх суконь жінки-військові.

Керівник проєкт «Незламні» Оксана Миколаївна Слонська − голова Уманської міської громадської організації «Родина Героя»; співавтори: «Уманська міськрайонна спілка учасників АТО/ООС», ГО «Краса та Сила», фотограф проєкт Семен Сапаєв. Уманчани закликають пам’ятати героїв і доносити до людей, що кожна мати − сильна, мужня та вольова особистість, а разом жінки та й усі українці – дуже велика сила.

Сюрпризом для гостей став подарунок від ВІТІ паростки дуба (проєкт «Дубкросінг.UA», керівник Інга Малько, голова правління громадської організації Стардуб). Дуб – це символ козацького духу, довголіття та незламності.

Зі святом святої Покрови!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх