Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулись урочистості з нагоди Дня захисників і захисниць України

Добавлено: 13.10.2021 Переглянуто: 471


13 жовтня, напередодні Дня захисників та захисниць України, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулись урочистості.

З привітальним словом до колективу звернувся начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук.

- День захисників і захисниць України – особливий день для українця. Це свято кожного та кожної, хто в той чи інший час віддав свої знання, силу, мужність і професіоналізм справі захисту нашої держави. Символічно, що День захисників та захисниць і День козацтва відзначаються разом із православним святом Покрови Пресвятої Богородиці, яку вважають покровителькою українського народу, що надихала козаків, надаючи їм наснаги та сил у боротьбі, - зазначив у своїй промові начальник інституту.

Окрім привітального слова, генерал-майор Віктор Остапчук, вручив нагороди від Міністра оборони України, Головнокомандувача ЗС України, Командувача Військ зв’язку та кібербезпеки ЗС України, Голови Київської державної адміністрації та було вручено спортивні нагороди та посвідчення Кандидатів у майстри спорту з гирьового спорту.

Привітати військовослужбовців завітала Начальник відділу молоді і спорту Печерської в м. Києві державної адміністрації та вручила подяки від Міністерства молоді та спорту України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх