Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ завершилися курси підвищення кваліфікації офіцерів технічного забезпечення військ зв’язку

Добавлено: 13.10.2021 Переглянуто: 389


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на базі кафедри Технічного та метрологічного забезпечення факультету Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут було проведено курси підвищення кваліфікації офіцерів технічного забезпечення військ зв’язку.

Упродовж тижня під керівництвом науково-педагогічних працівників інституту, слухачі поглиблювали теоретичні знання та удосконалювали набуті раніше уміння щодо виконання задач службової діяльності на відповідних посадах.

Офіцери покращували практичні навички з організації експлуатації сучасних засобів зв’язку та їх списання, діагностування засобів зв’язку, перевірки працездатності, організації системи електроживлення в інтересах військових підрозділів в умовах ведення бойових дій.

По завершенню навчання, слухачі складали заліки та отримали відповідний сертифікат про проходження курсів підвищення кваліфікації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх