Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсант факультету Бойового застосування систем управління та зв'язку став срібним призером у змаганнях з "Козацького двобою"

Добавлено: 13.10.2021 Переглянуто: 345


8-10 жовтня у місті Київ проходили змагання з "Козацького двобою", у яких курсант факультету Бойового застосування систем управління та зв'язку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут солдат Ілля Попов посів почесне 2 місце.

Ілля займався єдиноборством ще з 2014 року. Щодня хлопець наполегливо вдосконалював свої вміння та навички. Серед багатьох змагань найвизначнішою перемогою для хлопця змагання з "Козацького двобою", де він отримав звання Кандидата в майстри спорту.

Ще з дитячих років я захоплювався єдиноборствами. І ось, майже сім років, як я наполегливо тренуючись, крокую до своєї мети - звання Майстра спорту. Ще декілька років тому, я і не думав, що досягну такого успіху. А вже сьогодні я Кандидат у Майстри спорту. Цим я дуже пишаюсь,- з гордість розповідає курсант.

Вітаємо Іллю з омріяним званням!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх