Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Уроки мужності: військовослужбовці факультету телекомунікаційних систем ВІТІ відвідали одну з київських шкіл

Добавлено: 11.10.2021 Переглянуто: 414


Напередодні Дня захисника та захисниць України військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут провели урок мужності для учнів 11 класу Спеціалізованої школи №89 міста Київ.

Заступник начальника одного з факультетів підполковник Антон Ланко розповів учням про особливості проходження військової служби та нагадав про героїзм українських захисників.

- Знайте, що захисники та захисниці - це не просто словосполучення, це люди, які роблять все необхідне для того, щоб захищати Україну і Український народ. Довіряйте захисникам, вони того варті, - зазначив у своєму виступі офіцер.

Цікава та продуктивна зустріч з молоддю пройшла в дружній атмосфері, учні задали питання курсантам та зробили спільне фото.

Подібні заходи зі зміцнення патріотичної налаштованості у вчительському та учнівському колективах відбуваються не вперше в школі.

Дякуємо керівництву Спеціалізованої школи №89 міста Київ за надану можливість проведення подібних зустрічей

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх