Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ стали переможцями ХVII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика

Добавлено: 16.05.2017 Переглянуто: 1477


16 травня 2017 року у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка відбулася урочиста церемонія нагородження переможців ХVIIМіжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Нагадаємо, що щорічний Міжнародний конкурс з української мови було засновано українським меценатом Петром Яциком у травні 2001 року.

Міжнародний конкурс знавців української мови імені Петра Яцика — конкурс, який має на меті утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед молоді, виховання поваги до культури й традицій українського народу, який засновано українським меценатом Петром Дмитровичем Яциком.

Особливої похвали заслуговують вихованці нашого інституту, а саме, курсант 4-го курсу факультету телекомунікаційних систем Мозертов Анатолій Олексійович, курсант 1-го курсу факультету інформаційних технологій Маков Сергій Олександрович та курсант 2-го курсу факультету інформаційних технологій Дєєв Володимир Борисович, котрі стали лауреатами цього почесного змагання. Вони не перший рік приймають участь у різноманітних мовно-літературних конкурсах, конференціях та досягають високих результатів. Цього разу Дєєв Володимир посів – перше місце, а Мозертов Анатолій та Маков Сергій – друге.

Пишаємось Вами наші старанні мовознавці. На Вас чекають ще безліч перемог, успіхів у навчанні. І ніколи не зупиняйтесь на досягнутому!

Також висловлюємо подяку викладачу кафедри військово-гуманітарних дисциплін інституту Логвіненко Наталії Михайлівні.

Офіцер вітчизняного війська ХХІ століття повинен бути не лише професіоналом своєї справи, але й перш за все – патріотом, лідером, творчо розвиненою особистістю.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх