Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

ВІТІ відвідала військова делегація Королівства Данії

Добавлено: 04.10.2021 Переглянуто: 477


В рамках плану заходів міжнародного співробітництва Міністерства оборони та Збройних Сил України у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулась робоча зустріч керівництва навчального закладу із представниками Королівства Данії. До складу військової делегації увійшли військовий радник підполковник Йенс Якобсен та старший військовий радник при Національному університеті оборони України пан Френк Єппесен.

Під час зустрічі заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко ознайомив представників Данії із системою підготовки військових фахівців у галузі кібербезпеки, телекомунікацій та інформатизації.

Представники інституту також ознайомили делегацію зі здобутками та перспективними напрямками у галузі наукової діяльності.

Сторони обговорили можливості співпраці в напрямках гендерної рівності, міжнародного права, програм курсів лідерства та підготовки викладачів.

Подальше знайомство з Військовим інституом представники Королівства Данії продовжили у Війсковому коледжі сержантського складу. Під час зустрічі у Полтаві сторони обговорили напрями подальшого співробітництва та надання допомоги в підготовці інструкторів, які проводять підготовку на курсах лідерства середнього рівня.

Представниками Королівства Данія було запропоновано проведення курсів занять, в вищезазначених напрямках, по програмі довготривалого співробітництва з країнами-членами альянсу НАТО.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх