Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Сезон Днів відкритих дверей ВІТІ розпочато: факультет бойового застосування систем управління та зв’язку зустрічає гостей

Добавлено: 02.10.2021 Переглянуто: 711


2 жовтня у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся День відкритих дверей факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку.

На гостей чекала цікава та насичена програма знайомства з інститутом. Захід було розпочато з презентації Правил прийому до ВІТІ, яку провів заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко; офіцери та курсанти факультету бойового застосування систем управління та зв’язку розповіли майбутнім абітурієнтам про навчання за спеціальностями 253 Військове управління та 255 Озброєння та військова техніка та поділились тонкощами навчання за спеціальностями.

Також гості відвідали випускові кафедри: кафедру бойового застосування підрозділів зв’язку та кафедру спеціальних інформаційних систем та робототехнічних комплексів, де ознайомились із новітніми зразками навчально-матеріальної бази для підготовки майбутніх офіцерів.

Наприкінці заходу майбутнім абітурієнтам запропонували зазирнути за лаштунки курсантського побуту та відвідати навчальне заняття на навчально-тренувальному комплексі інституту.

Якщо ти мрієш стати сучасним військовослужбовцем, але не встиг потрапити на захід, не варто засмучуватись, адже вже 23 жовтня о 10:00 відбудеться День відкритих дверей факультету інформаційних технологій.

Реєстрацію вже відкрито -


© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх