Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсантки ВІТІ взяли участь у вебінарі для жінок України “Візуалізація даних за допомогою D3.js”

Добавлено: 01.10.2021 Переглянуто: 440


1 жовтня представниці факультету інформаційних технологій солдат Кузнєва Аріна та солдат Вірста Анастасія взяли участь у вебінарі “Візуалізація даних за допомогою D3.js”.

Вебінар проводився за ініціативи Texty.org.ua в рамках загальноєвропейської ініціативи Meet and Code за підтримки SAP, Techsoup Україна та Ресурсного центру Гурт.

Під час вебінару дівчата навчились:

• створювати просту веб сторінку за допомогою html (мови розмітки гіпертексту) та CSS (каскадних таблиць стилів);

• читати дані за допомогою JavaScript-бібліотеки D3.js;

• будувати свій перший графік за допомогою програмного коду.

Аріна та Анастасія, які навчаються на четвертому курсі за спеціальністю 122 Комп’ютерні науки, дізнались про вебінар з мережі та однозначно вирішили брати участь.

- Я постійно працюю в сфері веб-розробки. Завдяки цьому вебінару дізналась багато нового, до прикладу: як створити динамічні інтерактивні візуалізації даних у веб-браузерах. Такі знання є дуже корисними для створення веб-додатків, - розповідає солдат Аріна Кузнєцова.

Довідково: Візуалізація даних має практичне застосування у багатьох сферах, зокрема в бізнесі, соціально-політичній, економічній та науковій сферах (багато сучасних досліджень здійснюються із застосуванням bigdata), журналітиці даних.

Вміння красиво і сучасно візуалізувати дані істотно підсилює компетенції аналітика даних.

JavaScript-бібліотека D3.js дозволяє створювати динамічні інтерактивні візуалізації, робити їх глибшими, цікавішими і візуально-привабливими.

За допомогою D3.js ви зможете не лише відмалювати графік з даними, але й створювати інструменти для дослідження великих масивів даних. Візуалізація даних – це цікаво та захопливо!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх