Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Представниці ВІТІ взяли участь у Міжнародному Семінарі з питань втілення гендерної політики

Добавлено: 15.09.2021 Переглянуто: 534


Представниці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли участь у Міжнародному Семінарі з питань втілення гендерної політики, який відбувся з 6 по 10 вересня 2021 року у місті Харків за ініціативи канадської сторони. На заході Військовий інститут представляли начальник науково-організаційного відділу підполковник Ірина Діянчук та старший помічник начальника навчального відділу підполковник Наталія Овсейко.

Метою семінару став обмін досвідом між представниками оборонного сектору України, Канади та НАТО у сфері реалізації гендерної політики, а також розробка загальної гендерної програми представниками оборонного сектору України у співпраці з представниками Збройних Сил Канади для подальшого її використання у військових начальних закладах (військових центрах, установах) Збройних Сил та Національної Гвардії України. Відкрив конференцію Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-лейтенант Валерій Залужний. Свій виступ він розпочав привітанням партнерів в особі пані Надзвичайного і Повноважного Посла Канади в Україні Лариси Галадзи та заступниці командувача Командування по особовому складу Збройних Сил Канади генерал-майора Лізи Бургон, учасників та організаторів семінару і зазначив, що підтримка партнерів на шляху трансформації ЗСУ до принципів і стандартів НАТО дуже важлива. Він наголосив, що саме дотримання основних принципів Альянсу (демократії, свободи особистості і верховенства права) є основою для об’єднання держав у цей військово-політичний союз і вимогою до претендентів на вступ. У ході семінару офіцери набули неоціненного досвіду в сфері реалізації гендерної політики в оборонному секторі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх