Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Урочиста церемонія підняття державного прапора України та прапора Європейського союзу

Добавлено: 11.05.2017 Переглянуто: 1123


«День Європи в Україні – це символ мирної співпраці між державами, який ґрунтується на спільних цінностях та інтересах.

11 травня 2017 року, представник Президента України в Печерському районі Сергій Мартинчук урочисто відкрив церемонію підняття Державного Прапора України та Прапора Європейського Союзу напередодні відзначення Дня Європи та у зв’язку із рішенням Ради ЄС про схвалення законодавчої пропозиції щодо запровадження безвізового режиму для громадян України. Церемонія відбулася на площі перед будівлею Печерської районної в місті Києві державної адміністрації за участю зіркового ведучого, у тому числі й «Євробачення-2017», Андрія Джеджули.

В урочистостях взяли участь: Герой України, Начальник Київського військового ліцею імені Івана Богуна, генерал-майор ГОРДІЙЧУК Ігор Володимирович, курсанти та військовий оркестр Військового інституту телекомунікацій та інформатизації, родини Героїв Небесної Сотні, ветерани АТО та інші представники військових навчальних закладів; депутати Київської міської ради, представники місцевих еліт та дипломатичного корпусу, лідери учнівського самоврядування та інші.

Голова Пчерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук та переможці Міжнародних та Всеукраїнських учнівських олімпіад з іноземних мов, підняли Державні Прапори України та Європейського Союзу на площі перед будівлею райдержадміністрації.

Наприкінці урочистої церемонії був проведений марш військовослужбовців та студентів військових ВУЗів з оркестром.

Відкрили урочистий марш рота барабанщиків та ліцеїсти Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Після, курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації продемонстрували свій відмінний стройовий вишкіл.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх