Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Жіноча збірна ВІТІ з перетягування канату взяли участь у Чемпіонаті України серед студентів

Добавлено: 11.09.2021 Переглянуто: 597


Щорічно, напередодні Дня фізичної культури і спорту, в парку «Лебединий» міста Київ проходить Чемпіонат України з перетягування канату серед студентів державних вишів.

Цього року на Чемпіонаті Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут представляла жіноча збірна інституту.

До збірної увійшли: курсантки факультету бойового застосування систем управління та зв’язку - солдат Анастасія Вертелецька, солдат Даліла Маслова, солдат Валерія Паршук, солдат Марина Чарочкіна; курсантки факультету інформаційних технологій – солдат Валентина Зінькова, солдат Каріна Глушко та курсантка факультету телекомунікаційних систем солдат Вікторія Кондрашова.

- Запекла боротьба, відчуття відповідальності, яскраве сонце та неймовірні емоції – я б саме так описала нашу участь в Чемпіонаті, - ділиться емоціями членкиня збірної – курсантка факультету телекомунікаційних систем солдат Вікторія Кондрашова.

Більше за дівчат на змаганнях переживала їхня тренерка – чемпіонка, призерка чемпіонатів світу, рекордсменка з гирьового спорту старший лейтенант Тетяна Гром.

- Участь моїх підопічних в заходах такого рівня – це, в першу чергу, високий показник рівня вишу. Для мене, як для тренерки, принципова не їхня перемога, а набуття досвіду та згуртування колективу, - розповідає офіцери

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх