Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Запрошуємо на день відкритих дверей 23.03.2024 року            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти Військокого коледжу сержантського складу ВІТІ взяли участь у військово-спортивному фестивалі «Будь у формі»

Добавлено: 11.09.2021 Переглянуто: 436


Сьогодні, з нагоди Дня фізичної культури та спорту відбувся фестиваль військово-спортивної культури "Будь у формі" у корпусному парку у Полтаві.

До заходу долучилися представники Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, які провели агітаційну роботу щодо вступу.

Програма фестивалю включала в себе тренування спортивних гуртків, клубів, організацій, ДЮСШ міста. Виставка-презентація роботи організацій, гуртків, клубів національно-патріотичного спрямування. Крім цього, відбулась презентація роботи поліції, служби ДСНС та військових навчальних закладів.

Даний захід відбувся за сприяння Управління у справах фізичної культури і спорту Полтавської міської ради, КУ "Інститут розвитку міста", Полтавського обласного молодіжного центру та громадської організації "Центр спеціальної підготовки Скіф.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх