Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулась зустріч із замовниками – представниками Державної прикордонної служби України

Добавлено: 09.09.2021 Переглянуто: 873


9 вересня у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулась чергова зустріч із замовниками. До інституту завітав представник Державної прикордонної служби України – начальник відділу комплектування підполковник Анатолій Заречний.

Третину державного замовлення, яке виконує Військовий інститут, складає замовлення на особовий склад для інших військових формувань, тому такі зустрічі для курсантів не в новинку. Цього разу зустріч відбувалась із курсантами 2х курсів спеціальностей 122 Комп’ютерні науки, 125 Кібербезпека та 172 Телекомунікації та радіотехніка.

Зустріч відбувалась під девізом Державної прикордонної служби України: «Перші з честю». У ході спілкування, представник ДПСУ познайомив курсантів із тонкощами проходження служби, специфікою завдань та відповів на їхні запитання.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх