Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулось засідання Вченої Ради

Добавлено: 08.09.2021 Переглянуто: 554


7 вересня відбулось засідання Вченої Ради Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут під головуванням начальника інституту генерал-майора Віктора Остапчука.

Основним питанням Вченої Ради постали звіт про діяльність інституту за 2020-2021 навчальний рік та постановка завдань на наступний навчальний рік.

На початку засідання із доповіддю «Про діяльність інституту в 2020-2021 навчальному році та завдання на наступний навчальний рік» виступив начальник інституту.

Також заступниками начальника інституту було здійснено співдоповіді відповідно до напрямків діяльності інституту з відображенням основних заходів інституту, які були виконані протягом навчального року. Зокрема, під час доповіді, заступником начальника інституту з навчальної роботи полковником Олексієм Сілко було звернено особливу увагу на успішне проходження вишем акредитації освітньо-наукових програм, добрі результати атестації випускників 2021 року, курсів лідерства (L-1B) та проведення заходів міжнародного співробітництва.

Наприкінці засідання було винесено питання щодо затвердження складу Вченої Ради інституту на 2021-2022 навчальний рік.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх