Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Участь військовослужбовців ВІТІ у благодійному спортивному заході “Забіг пам'яті Ігоря Брановицького”

Добавлено: 11.05.2017 Переглянуто: 974


Сьомого травня 2017 року громадська організація “Українська академія лідерства” спільно з Київським молодіжним центром організувала благодійний спортивний захід “Забіг пам'яті Ігоря Брановицького”, з метою вшанування пам'яті кулеметника 90-го окремого десантного штурмового батальйону “Житомир” 81-ї десантно-штурмової бригади Ігоря Брановицького, який був страчений у полоні 21 січня 2015 року у Донецьку, та всіх героїв, що загинули на сході України.

Звичайно, що військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації не могли не відгукнутись на заклик благодійників вшанувати пам'ять героїв. Більше ніж п'ятдесят курсантів та офіцерів взяли участь у забігах на дистанції – 1, 7, 14 та 21 кілометр. Отже окрім військово-патріотичної спрямованості, подібні заходи сприяють особистісному та суспільному розвитку, формуванню української ідентичності, виховують соціально відповідального офіцера-лідера. Окрім того, це ще й новий формат навчання для сучасних курсантів військових вишів, який будується на поєднанні елементів фізичного, інтелектуального та емоційного розвитку особистості.

Особовий склад Військового інституту висловлює щиру подяку організаторам благодійного фонду за можливість участі у заході військово-патріотичного виховання!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх