Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулась перевірка готовності матеріально-технічної бази до нового навчального року

Добавлено: 27.08.2021 Переглянуто: 566


Щорічно напередодні проведення навчально-методичного збору керівного складу та науково-педагогічних працівників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувається перевірка готовності структурних підрозділів та стану матеріально-технічної бази факультетів, кафедр до початку нового навчального року.

Так, 27 серпня під керівництвом заступника начальника інституту з навчальної роботи полковника Олексія Сілко було здійснено перевірку готовності інституту до 2021-2022 навчального року. До перевірки були залучені начальники структурних підрозділів.

У ході перевірки готовності матеріально-технічної бази до нового навчального року було здійснено огляд навчальних авдиторій, спеціалізованих та комп’ютерних лабораторій, навчально-тренувального комплексу інституту.

- Усі структурні підрозділи якісно підготовлені до початку навчального року. Варто окремо виокремити високий рівень підготовки кафедри гуманітарних дисциплін та кафедри автоматизованих систем управління, - зазначив керівник перевірки полковник Олексій Сілко.

Після огляду матеріально-технічної бази заступником начальника інституту з навчальної роботи були поставлено конкретні завдання щодо розробки стратегій розвитку відповідних структурних підрозділів навчального закладу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх