Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Начальник ВІТІ нагородив особовий склад з нагоди 30-ї річниці Дня незалежності України

Добавлено: 20.08.2021 Переглянуто: 520


20 серпня, напередодні 30-ї річниці Дня незалежності України, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулось урочисте шикування особового складу.

- Кожен із військовослужбовців щоденно виконує важливу місію - мужньо та самовіддано захищає Україну. Забезпечення Незалежності держави - ключовий обов'язок Збройних Сил України. Я дякую всім вам за вірну службу Українському народові, - зазначив у привітальній промові начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук.

Вже традиційно, урочистості відбулись навпроти центрального корпусу славетного вишу з багатогранною історією.

За вагомий внесок в розвиток обороноздатності держави, сумлінне виконання службових обов'язків, проявлені при цьому старанність та ініціативу кращих військовослужбовців було нагороджено медалями Ради національної безпеки і оборони України, відзнаками Головнокомандувача Збройних Сил України, грамотами та подяками Командувача військ зв'язку та кібербезпеки Збройних Сил України, а також грамотами та нагрудними знаками Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх