Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Інтернет-олімпіада з англійської мови, фізики та математики

Добавлено: 10.05.2017 Переглянуто: 1054


Курсанти першого і другого курсу інституту взяли участь в Інтернет-олімпіаді з англійської мови, фізики та математики, яка відбулася у квітні 2017 року. Мета заходу полягала у наданні молоді технічного профілю різних ВНЗ можливості продемонструвати ерудицію у площині гуманітарної та точної сфери знань, визначити ступінь компетентності курсантів у фізиці й математиці, поглибити міжпредметні зв’язки та взаємоінтеграцію знань курсантів. Участь курсантів у олімпіаді забезпечує підвищення мотивації та інтересу до навчання, активізує пізнавальну активність та сприяє розвитку творчих здібностей.

Тестові завдання з англійської мови, математики і фізики були розроблені на платформі Moodle. Завдання курсантам пропонувалися англійською мовою. Вибір переможців залежав від кількості балів, отриманих за виконання завдань олімпіади.

Приємно відзначити, що серед багатьох учасників олімпіади переможцем у номінації “Англійська – Математика” став курсант 261 навчальної групи Іван Шелар (друге місце), а у номінації “Англійська – Математика – Фізика” курсант 161 навчальної групи Денис Бризгалов (третє місце).

Вітаємо переможців та бажаємо їм подальших успіхів у навчанні.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх