Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

"Найскладніша боротьба, відбувається у серці воїна", - до першокурсників ВІТІ завітав головний військовий капелан УГКЦ Андрій Зелінський

Добавлено: 16.08.2021 Переглянуто: 869


16 серпня до першокурсників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітав священник Української греко-католицької церкви, член чернечого згромадження «Товариство Ісуса», радник Глави УГКЦ зі стратегії комунікації, військовий капелан, заступник керівника Департаменту військового капеланства Патріаршої курії УГКЦ, викладач Інституту Лідерства та управління УКУ, викладач Київської Трьохсвятительської духовної семінарії УГКЦ, співзасновник, лектор і член Ініціативної групи та Наглядової ради Української Академії лідерства, політолог, публіцист, автор книг, громадський діяч Андрій Зелінський.

Зустрічі із капеланом Андрієм Зелінським стали вже традиційними у ВІТІ, адже щорічно у перші дні навчання новоспечених першокурсників отець Андрій прибуває до вишу з метою проведення навчальних зустрічей.

- Ви маєте зробити світ кращим в собі, навколо себе та після себе. Ціннісний компас офіцера Збройних сил України у сьогоденні: я маю зробити краще, краще за себе і того хлопця, який не повернувся з війни. Офіцер має бути воїном, лідером й громадянином, - зазначив під час зустрічі отець Андрій Зелінський.

Наприкінці зустрічі отець Андрій подарував власну книгу "Моя мандрівка у Країну морпіхів. Із щоденника капелана" до курсантської бібліотеки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх