Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Слухачі курсів лідерства офіцерів тактичного рівня ВІТІ склали комплексні випускні екзамени

Добавлено: 11.08.2021 Переглянуто: 624


Протягом тижня слухачі курсів лідерства офіцерів тактичного рівня ВІТІ складали комплексні випускні екзамени відповідно до стандартів НАТО.

До складу комплексних іспитів увійшли теоретична та практична складова підготовки за спеціальністю Організація зв’язку у Збройних Силах України, а також іспит з оцінювання рівня фізичної підготовки.

Під час складання екзаменів усі військовослужбовці продемонстрували високий рівень підготовленості, адже під час навчання слухачі засвоїли основні аспекти, передбачені навчальною програмою.

Майбутні офіцери отримали необхідні знання, які в подальшому будуть застосовувати у повсякденній практичній діяльності в умовах сучасних викликів та загроз.

Випуск слухачів курсів лідерства офіцерів тактичного рівня відбудеться 13 серпня 2021 року. По закінченню навчання випускники отримають свідоцтво встановленого зразка про відповідний рівень підготовки, також їм буде присвоєно первинне офіцерське звання "молодший лейтенант" та направлено у військові частини Збройних сил України для подальшого проходження служби.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх