Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Знайомтесь – першокурсники ВІТІ! (частина ІІ)

Добавлено: 09.08.2021 Переглянуто: 648


Ми продовжуємо знайомити спільноту з нашими першокурсниками. На черзі – курсант факультету інформаційних технологій рекрут Олексій Польовий.

Хлопець народився у місті Житомир в сім’ї військовослужбовця. Батько Олексія – діючий майор Збройних сил України. Парубок жартома говорить, що йти до військового ліцею не було сенсу, адже тонкощі військової служби знайомі йому з дитинства.

Вступати до ВІТІ хлопець вирішив через наявність унікальної спеціальності 122 Комп’ютерні науки.

- Я мріяв вступити саме на цю спеціальність, приклав багато зусиль. Комп’ютерні науки – висока перспектива у майбутньому. На мою думку, у ВІТІ найякісніша освіта та умови для занять спортом, яких немає в жодному з військових вишів, - коментує Олексій.

Варто зазначити, що рекрут Польовий багато років на професійному рівні займався бігом з перешкодами на 5-10 кілометрів, тому адаптуватись під час первинної військово-професійної підготовки фізично для нього стало легкою справою.

- Тут, на ПВПП, для нас створено всі умови для самореалізації. Мені дуже подобається те, що це нам дали зрозуміти від самого початку. Наші стажери, без перебільшення, круті хлопці й дівчата, вони дають нам багато порад та добре відносяться. Вогнева підготовка, тактична медицина, військова психологія – все це щось нове та незвідане, але таке цікаве. Загалом, мої емоції лише позитивні, мені тут комфортно, - ділиться враженнями новоспечений курсант.

Наприкінці бесіди, представники пресслужби поцікавились в Олексія, наскільки морально складно і чи сумує він за родиною. Юнак розповів, що звичайно ж сумує за батьками, але свідомо та з розумінням ставиться до свого серйозно вибору. На думку курсанта Польового, кожен, хто бажає обрати таку відповідальну професію, неодмінно має відчути та пройти всі складності та вишколи незалежно від обраної спеціальності.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх