Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Як відбулись урочистості до Дня військ зв'язку в польових умовах?

Добавлено: 08.08.2021 Переглянуто: 541


8 серпня, під час ранкового шикування, керівник первинної військово-професійної підготовки полковник Олександр Пономарьов привітав першокурсників з Днем військ зв’язку, висловивши слова вдячності молоді за обрання професії військового звязківця.

- Я пишаюсь тим, що вітаю вас з цим днем, прийде час і ви будете творити майбутне Військ зв’язку Збройних сил України, - зазначив у своїй промові офіцер.

Наприкінці урочистого шикування курсантам, стажерам та офіцерам було вручено грамоти та оголошено подяки від Командувача Військ зв’язку та кібербезпеку Збройних сил України, начальника інституту та керівника ПВПП.

Після урочистостей на всіх мешканців табірного містечка очікував несподіваний сюрприз - вітальний концерт від творчого колективу відділення культури та методичної роботи Центрального будинку офіцерів Збройних сил України та Фольклорний ансамбль народної пісні та побутового танцю "Громиця".

Відомі пісні, гуморески, танці, конкурси та яскраві емоції - ось, що супроводжувало святковий концерт.

Першокурсникам неабияк сподобався імпровізований концерт під відкритим небом, про що свідчать їхні задоволені обличчя на фото.

Наприкінці концерту заступниця керівника первинної військово-професійної підготовки з морально-психологічного забезпечення старший лейтенант Антоніна Негрівода від імені всіх присутніх подякувала керівництву творчого колективу, а першокурсники порадували гостей нашумівшими саморобними польовими букетами.

Цей день подарував яскраві емоції абсолютно усім присутнім!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх