Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Hауково-практична конференція на тему “Удосконалення системи військової освіти у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації”

Добавлено: 05.05.2017 Переглянуто: 874


27 квітня У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відбулась науково-практична конференція на тему “Удосконалення системи військової освіти у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації”. Метою конференції було обговорення керівнім складом та науково-педагогічними працівниками особливостей організації освітнього процесу під час проведення АТО та сучасних вимог до підготовки військових фахівців.

На конференції були присутні начальник відділу ПВ та ВНЗ ОПУ ГУЗ та ІС ГШ ЗСУ полковник Зароднюк О.М., керівний склад інституту та НПП інституту.

У виступах начальників випускових кафедр було наголошено на проблемні питання у підготовки військових фахівців та запропоновано шляхи їх вирішення.

За результатом проведення конференції було прийнято рішення з визначенням основних шляхів удосконалення освітнього процесу в інституті.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх