Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ відвідали Державний музей авіації України імені О.К. Антонова

Добавлено: 01.08.2021 Переглянуто: 437


Вихідними курсанти інституту відвідали Державний музей авіації України імені О.К.Антонова, який є найбільшим історико-технічнім музеєм не лише в нашій країні, але й в усій Східній Європі. За роки існування музею він став центром культури і дозвілля державного рівня, який відвідало понад мільйон киян і гостей міста.

Масштаби експозицій дійсно вражають, і включають в себе:

–понад 90 літаків, гелікоптерів та безпілотних літальних апаратів, що були на озброєнні ВПС СРСР та незалежної України, або експлуатувалися в цивільному повітряному флоті;

– зразки авіаційного озброєння і БпЛА;

–експозицію авіадвигунів (у натурних фондах музею представлені розробки практично всіх ведучих авіаційних Конструкторських бюро – Туполєв, Яковлєв, Іллюшин, Антонов, Сухой, Мікоян-Гуревич, Камов, Міль, Берієв, а також репліки початку ХХ століття).

Екскурсії в таких локаціях, не залишать жодного відвідувача байдужим. Курсанти отримали море позитиву та цікавої інформації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх