Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

«…Пишаюсь нашою молоддю, вражений наполегливості хлопців і дівчат в бажанні опанувати нелегку військову справу», - генерал-майор Віктор Остапчук

Добавлено: 31.07.2021 Переглянуто: 635


Сьогодні, 31 липня, начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут здійснив перевірку ходу первинної військово-професійної підготовки курсантів 1го курсу.

Під час перевірки начальник ВІТІ ознайомився з ходом навчального процесу, станом побутового та медичного забезпечення, спортивною роботою, культурно-освітньою діяльністю та організацією дозвілля курсантів.

Під час особистого спілкування з молодими людьми перевірив первинні знання, які були отримані ними в ході підготовки, взяв до уваги їхні запити, побажання та зауваження.

- Я пишаюсь нашою молоддю, їхнім свідомим вибором, вражений наполегливістю хлопців і дівчат в бажанні опанувати нелегку військову справу. Бажаю курсантам 1го курсу успішно завершити первинну військово-професійну підготовку, а також належно підготуватись до прийняття Військової Присяги, святковий ритуал якої відбудеться 14 серпня 2021року, - зазначив генерал-майор Віктор Остапчук.

Наприкінці перевірки начальник інституту висловив подяку офіцерам та сержантам, які опікуються юними курсантами, за їхню батьківську турботу, статутну вимогливість і постійну підтримку своїх підопічних.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх