Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Як першокурсники ВІТІ змагались із 5х спортивних вправ

Добавлено: 30.07.2021 Переглянуто: 512


Під час проходження первинної військово-професійної підготовки (далі - ПВПП) першокурсникам ніколи не буває сумно, адже кожен їхній день не схожий на попередній, щодня вони пізнають щось нове та цікаве. Так, 30 липня керівництвом первинної військово-професійної підготовки було прийнято рішення провести змагання із 5х різних спортивних вправ.

Бажаючих взяти участь у спортивному заході виявилось багато. Охочі курсанти мали змогу позмагатись у таких вправах: стрибки на перешкоду, згинання-розгинання рук в упорі лежачи, прес, перевірка сили еспандером, підтягування на перекладині.

- Головна задача керівництва - забезпечити для новоспечених військовослужбовців належні умови в усіх напрямках. Більша частина першокурсників обожнюють заняття спортом, тож ідея провести такі змагання стала неймовірно вдалою! Нас неабияк порадував ентузіазм молодого покоління! Наприкінці заходу учасники змагань побажали влаштовувати такі заходи частіше, - коментує змагання заступниця керівника первинної військово-професійної підготовки з морально – психологічного забезпечення старший лейтенант Антоніна Негрівода.

Наприкінці заходу керівництвом ПВПП було заохочено курсантів, які посіли призові місця у кожному з видів спортивних вправ.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх