Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету інформаційних технологій – чемпіони Військового інституту телекомунікацій та інформатизації з міні-футболу

Добавлено: 03.05.2017 Переглянуто: 1120


Футбол, звичайно, гра,

але така гра, яка не терпить,

коли до неї ставляться,

як до розваги.

В. Лобановський

З 03.04.2017 року по 24.04.2017 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації проводились змагання на першість інституту з міні-футболу. Мета чемпіонату – пропаганда здорового способу життя, формування позитивних життєвих поглядів майбутніх офіцерів.

Загалом, в змаганнях брали участь 12 команд. Відбулася серія командних зустрічей, які продемонстрували справжній футбол, спортивний азарт та жагу до перемоги.

В результаті напруженої боротьби серед курсантських команд переможцями стали – команда 24 курсу на чолі з капітаном – молодшим сержантом Яворським Ю.В.

Фінальним матчем змагань став товариський матч між збірною командою офіцерів, яка до речі, взяла участь у чемпіонаті вперше та командою-переможцем серед курсантських підрозділів. В жорстокій спортивній сутичці перемогу виборола команда офіцерів під блискучим керівництвом майора Литвиненко А.І.

Загострення пристрастей та красива гра забезпечили всім присутнім гарний настрій, зробили цей чемпіонат незабутнім, як для гравців команд, так і для вболівальників. Подібні спортивні заходи допомагають підтримувати командний дух кожного з учасників та згуртовують колективи.

Загалом же місця серед команд-учасників курсантів розподілилися наступним чином:

1 місце – 24 курс

2 місце – 16 курс

3 місце – 13 курс

За результатами змагань, команди, які зайняли призові місця отримали почесні нагороди – медалі, грамоти і новенькі м’ячі для вдосконалення своїх спортивних навичок, а переможцям – 24 курсу, додатково вручено почесний кубок.

Колектив факультету «Інформаційних технологій» вітає особовий склад команди з перемогою та бажає міцного фізичного здоров'я та постійного розвитку сили, швидкості, спритності, витривалості, не зупинятись на досягнутому, успіхів та натхнення у навчанні!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх