Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

«З турботою в серці» - курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку продовжують проводити заходи благочинності

Добавлено: 17.04.2017 Переглянуто: 1013


Сьогодні у важкий для нашої неньки України час, курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку, майбутні офіцери, не тільки навчаються військовій справі, але й находять можливість надавати допомогу менш захищеним верствам нашого суспільства, які потребують уваги: хворим, тяжко пораненим бійцям АТО, дітям сиротам.

З метою надання моральної та психологічної допомоги, курсанти є часті та бажані гості в 1-му Київському дитячому сиротинці, та у бійців АТО, які знаходяться на лікуванні в НВМКЦ «Головному військовий клінічний госпіталь».

Курсанти факультету впевнені, що дітям, які позбавлені батьківської турботи, вкрай необхідне спілкування, увага, добра порада, приклад не з фільмів, а із життя, яку майбутні офіцери мають бажання і змогу їм надати.

Після візитів в дитячий будинок, стало помітно, з яким нетерпінням діти чекають бажаних гостей у військовій формі, як вони їм раді і як змінюється їх настрій.

«Нам важливо виховувати не тільки себе, а й майбутнє покоління, бути їм гарним прикладом і надійною опорою. Ми хочемо щоб вони бачили та відчували нашу турботу. Маю велику впевненість, що багато з дітей, можуть з часом, поновити наші ряди військових, справжніх патріотів своєї Батьківщини. Ми з великою радістю їх навідуємо та будемо робити це й надалі» - поділилась своїми думками курсант Альона Подвойська.

На Великдень курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку навідали НВМКЦ «Головний військовий клінічний госпіталь», де разом із дітьми привітали наших побратимів, які знаходяться на лікуванні, отримавши поранення під час захисту нашої Батьківщини, та не мають змоги буди вдома з рідними та близькими.

Під час візиту малеча спілкувалася з нашими Героями, дізнаючись багато нового, покращили настрій нашим захисникам, розповідаючи вірші та вручаючи сувеніри які самі виготовили з нагоди свят.

Військовослужбовці факультету будуть і надалі працювати по наданню допомоги дітям-сиротам та бійцям, які захищають нашу незалежність зі зброєю в руках, бо це НАШ ОБОВ’ЯЗОК, НАШЕ ЖИТТЯ, НАША ЧЕСТЬ!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх