Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Спортивні досягнення факультету інформаційних технологій

Добавлено: 11.04.2017 Переглянуто: 1043


03 квітня 2017 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації проводились змагання між підрозділами з перетягування канату.

Як ми знаємо у перетягуванні канату перемогу отримує не тільки сильна команда,а та команда яка має високий рівень згуртованості, вміє спільно та злагоджено діяти, де кожен член команди розуміє один одного одразу,навіть без слів.

В склад команди факультету «Інформаційних технологій» входили десять представників:

молодший сержант Гриб Ю.М.

1.

старший солдат Савченко Р.О.

2.

молодший сержант Євтушенко К.Г.

3.

молодший сержант Шелар Р.Р.

4.

молодший сержант Ткаченко М.О.

5.

старший солдат Кожух А.-Й.М.

6.

сержант Андрусенко В.В.

7.

солдат Диган Д.І.

8.

старший солдат Потушинський І.С.

9.

солдат Слюсар Є.А.

В результаті напруженої, емоційної, безкомпромісної боротьби І місце у змаганнях здобула команда ФАКУЛЬТЕТУ «ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ», яка показала командну єдність,командний дух,злагодженість, вміння досягати поставленої цілі – . ми знову підтвердили своє лідерство,

Колектив факультету «Інформаційнихтехнологій» вітає переможців та бажає міцного здоров'я, постійного професійного розвитку, не зупинятись на досягнутому! Вперед до нових досягнень!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх