Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

V Міжвузівська олімпіада з іноземних мов серед ВНЗ сектору безпеки

Добавлено: 03.04.2017 Переглянуто: 931


29 березня відбулася V Міжвузівська олімпіада з іноземних мов на базі Національної академії Служби безпеки України.

У конкурсних змаганнях взяли участь 51 учасник із 15 вищих навчальних закладів України, серед яких Інститут підготовки юридичних кадрів для СБУ Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, Національна академія Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького, Військовий інститут КНУ імені Тараса Шевченка, Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, Військовий Інститут Телекомунікацій та Інформатизації, Інститут спеціального зв’язку та захисту інформації НТУУ “КПІ” ім. Ігоря Сікорського, Військова академія (м. Одеса), Національна академія національної гвардії України, Житомирський військовий інститут імені С. П. Корольова, Одеський державний університет внутрішніх справ, Національна академія внутрішніх справ України, Харківський національний університет внутрішніх справ, Університет державної фіскальної служби України.

Змагання для учасників проходили у три етапи: письмова частина – перегляд відео сюжету та письмове реферування, тести на розуміння прочитаного тексту і прослуханого повідомлення; виступ з презентацією на тему “Жінки на військовій службі: вітчизняні та зарубіжні реалії”.

Курсанти особливо творчо підійшли до підготовки презентацій. Молодь розповіла не лише про сучасні армії світу, де служить прекрасна половина людства, а й про відомих жінок, які воювали пліч-о-пліч з воїнами-чоловіками у Першій та Другій світових війнах. Під час олімпіади представники ВНЗ також підкреслили важливу роль і героїзм українських жінок у захисті Української держави на Сході.

За підсумками олімпіади учасник з ВІТІ увійшов у кращу десятку. Івченко Андрій, курсант І факультету ІІ курсу зайняв 9 місце та отримав сертифікат про відзнаку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх