Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Найкращі фахівці з програмування – на факультеті інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації

Добавлено: 02.04.2017 Переглянуто: 1493


З 27 по 31 березня у Лондоні (Великобританія) проводились змагання найкращих фахівців з програмування серед партнерів-країн НАТО під назвою «NATO Enterprise Architecture Hackathon». В змаганнях взяли участь курсанти факультету Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

Змагання проводилися за трьома напрямками: Modeling, Coding та IoT (Internet of Things).

Наші команди приймали участь у двох напрямках – Coding та IoT.

Основною тематикою завдань Coding напрямку був аналіз великих об’ємів даних в реальному часі (BigData Analytics). Тематика IoT напрямку –підвищення рівня безпеки за допомогою IoT девайсів.

За напрямом Coding нашу команду представляли: старший лейтенант Гальчинський Сергій Анатолійович (випускник факультету Інформаційних технологі) – капітан комади, сержант Мартиненеко Артем Геворкович, старший солдат Бойко Єлизавета Сергіївна.

Команда, що приймала участь за напрямком IoT : старший лейтенант Кулініч Ярослав Сергійович (випускник факультету Інформаційних технологі) – капітан комади, старший солдат Лукашенко Євгеній Олегович, солдат Коваль Андрій Олександрович.

Під час змагань наші команди показали злагоджену командну роботу та найкращі результати серед фахівців з програмування партнерів-країн НАТО. І – як результат, посіли перше місце у своїх напрямках.

Колектив факультету «Інформаційних технологій» вітає переможців та бажає міцного здоров'я, постійного професійного розвитку, не зупинятись на досягнутому! Вперед до нових звершень!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх