Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку відкрили двері дивовижного світу створення новин

Добавлено: 22.03.2017 Переглянуто: 893


22.03.2017 курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку відвідали масштабний культурно-освітній проект Музей новин, приурочений до 20-річчя програми ТСН. Курсанти факультету дізнались, як створюються новини, як вони змінюють життя своїх героїв, розкриють таємниці рейтингів та внутрішню кухню виробництва новин, презентує унікальні експонати часів здобуття незалежності, а також представить 100 головних новин України.

У музеї курсанти дізнались, які новини прославили Україну на весь світ, а які – суттєво вплинули на становлення нашої країни.

«Такої унікальної можливості проаналізувати історію України крізь призму головних новин ще в нас не було. Вперше мі можемо дізнатися, як створюються новини, спробувати себе у ролі ведучого і репортера, нарешті, пережити ще раз ключові події у нашій історії» - поділилась своїми враженнями курсант 341 навчальної групи Ольга Думітраш.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх