Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Авторський курс мовної підготовки для офіцерів ВІТІ

Добавлено: 16.03.2017 Переглянуто: 1147


З метою відновлення набутих знань та визначення перспектив вивчення англійської мови у рамках плану Збройних Сил України щодо стандартизації вимог НАТО 2015-2020 рр. на кафедрі Іноземних мов 14 березня розпочався короткотривалий мовний курс для офіцерів інституту з рівнем підготовки А2 (СМР-1).

Курс проводить доцент кафедри іноземних мов сертифікований IELTS викладач працівник Збройних Сил України Куценко Микола Анатолійович. Навчання здійснюється за сучасною інтенсивною методикою, яка дозволяє за короткий термін удосконалити знання офіцерами англійської мови в обсязі, достатньому для подальшого навчання за кордоном або самостійного виконання функціональних обов’язків в іншомовному середовищі.

Слухачі курсів за допомогою автентичних змістових ресурсів, з використанням усього потенціалу лінгафонного кабінету, мультимедійності, сучасних навчальних матеріалів в умовах психологічної комфортності можуть оцінити та відновити свої знання з англійської мови.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх