Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Практична складова – удосконалення військово-професійних навичок та вмінь на факультеті інформаційних технологій

Добавлено: 15.03.2017 Переглянуто: 953


На полігоні навчально-польового центру однієї із частин військ зв’язку ЗС України пройшли практичні заняття по виконанню навчальних стрільб з автомата АК-74 з курсантами випускних курсів факультету Інформаційних технологій Військового інституту телекомунікацій та інформатизації. Коригування вогню, облаштування вогневої позиції, як вести прицільний вогонь – ці та інші заняття спрямовані на формування системних знань, навичок та вмінь у майбутніх офіцерів-зв’язківців.

Сьогодні військовому фахівцю вкрай необхідно досконало володіти своєю штатною зброєю та технікою, влучно стріляти, бути фізично та психологічно загартованим, а майбутньому офіцерові-зв’язківцю необхідно не тільки самому володіти цими якостями, а і готувати особовий склад до дій в умовах реального бою, або екстремальних умовах. Тому ми робимо особливий акцент не тільки на практичні знання, навички та вміння відпрацьовані до автоматизму самих курсантів, а й на їх методичні навички та вміння, тобто вміння навчити інших.

Слід зазначити, що під час проведення занять була досягнута не тільки навчальна, а й виховна мета – впевненість у своїй зброї та досконале володіння нею – є головним у досягненні перемоги над противником.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх